x

144 شهید گلگون کفن، هدیه ی خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی اصفهان و از افتخارات این کانون فرهیختگی است. دانشگاه صنعتی اصفهان افتخار داشت از تاریخ 30 /5/1401 تا 6/6/1401 میزبان المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر کشور باشد که به عنوان حرکتی ماندگار و ارزشمند در تاریخ پرافتخار دانشگاه به یادگار ماند.

در این رویداد 863  ورزشکار و همراه در بخش پسران حضور یافتند، 92 نفر در کادر فنی رویداد و 6 داور بین المللی نیز از جمع داوران فضای رقابت در کنار رفاقت ورزشی را  رقم زدند.

در پایان این رویداد، دانشگاه فردوسی مشهد با کسب 8 نشان طلا ، 3 نقره و 109 امتیاز و دانشگاه تهران با کسب 3 مدال طلا ، 1 نقره و 4 برنز و 63 امتیاز به ترتیب دوم و سوم شدند. همچنین دانشگاه های اصفهان، علم و صنعت و خوارزمی در رده های چهارم تا ششم قرار گرفتند.

تحت نظارت وف ایرانی