در راستای سامان­دهی و تعامل بیشتر با جامعه­ی همکاران ایثارگر، طی یک فراخوان، همکارانی که علاقمند به فعالیت داوطلبانه با هدف پیگیری مشکلات، دغدغه­ها و ارائه ی راهکارهای فرهنگی و اداری هستند ثبت نام نموده و در جلسات من

به لطف خداوند متعال در راستای تعامل دو سویه همکاران شاهد و ایثارگر با مسئولین دانشگاه، گردهمایی ویژه ای در تاریخ 21 خرداد 1401 در محل سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی برگزار شد.

به منظور تکریم ارباب رجوع و رعایت حقوق دانشگاهیان، میز خدمت در محل سالن شهید همت دانشگاه با حضور مدیر و کارشناسان اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد.

اعزام دانشجویان شاهد و ایثارگر به دوره های بصیرت افزایی ویژه این عزیزان با عنوان"ضیافت ایثار" هر سال در ایام تابستان با ظرفیت محدود انجام می شود.

این جشنواره با هدف معرفی و تجلیل از برترین­های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران با  همکاری وزارت علوم و تحقیقات فناوری برگزار می شود

به لطف خداوند متعال و برکت خون شهدای گرانقدر، جمعی از دانشجویان توانمند و صاحب ایده شاهد و ایثارگر برای احیا و پویا کردن کانون ایثار اعلام آمادگی نموده و هسته اولیه کانون ایثار شکل گرفت.