23 اسفند ماه 1401 سومین همایش ملی میثاق با شهدا و تجلیل از خادمان ایثارگر و مروجین فرهنگ ایثار و شهادت در سالن اجلاس سازمان حج و زیارت برگزار شد.

در این همایش دکتر قاضی زاده هاشمی به شیوه های خدمت بهینه به جامعه ایثارگران و اهتمام جدی در رفع مشکلات این قشر فرهیخته پرداخت. رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی ، دکتر امیرآبادی نیز به تلاش های دولت و مجلس برای خدمت رسانی ثمربخش جامعه ایثارگران اشاره کرد. در این همایش، حضور و سخنرانی مادر شهیدان خالقی پور معنویت برنامه را دو صد چندان کرد.

این مادر عزیز خطاب به جوانان گفت: فرزندان من قطره ای از دریای شهدا بودند. در شهادت هنوز باز است و من مادر برای شما دعای عاقبت به خیری می کنم و ان شاءالله آقا امام زمان (عج)تشریف بیاورند و آن روز به شهادت برسیم.