x

بنيانگذار و معمار كبير انقلاب اسلامي حضرت املم خميني (ره)و رهبر فرزانه انقلاب اسلامي حضرت آيت ا... خامنه اي (مدظله العالي)همواره در بيانات و رهنمود هاي ارزشمن خويش بر توجه جدي و رسيدگي به امور فرهنگي، آموزشي، و رفاهي يادگاران معزز شهدا و ايثارگران و پيشكسوتان جهاد و شهادت تأكيد ويژه اي نموده اند.

حضرت امام خميني (ره) مي فرمايند:( بردست اندكاران نظام است كه همه ذوق، استعداد و توان خود را در هر چه بهتر رسيدن به امور معنوي و مادي، ارزشي و فرهنگي اين يادگاران هدايت و نور به كار گيرند و از خدمات بي شائبه و بي منت به آنان دريغ نكنند كه هر چه انقلاب اسلامي ايران دارد از بركت مجاهدت شهدا و ايثارگران است).

بي ترديد دوران هشت سال دفاع مقدس با همه زوايا و ابعاد آن به ويژه در عرصه انساني كه متضمن نوآفريني‌‌هاي رفتاري و جلوه‌هاي چشمگيري از پايداري و ايستادگي و شور دفاع از آرمانها توسط مردان و زنان غرور آفرين خطه ايران اسلامي بود يكي از مهمترين پديده‌هاي تاثير گذار بر فرهنگ ما محسوب مي‌گردد.

از آنجا كه بازنمايي اين فرهنگ و ارائه شايسته آن به نسلهاي آينده مي‌تواند پشتوانه سودمندي براي تقويت هويت اجتماعي آنان و كاربرد دستاوردهاي موفق آن در عرصه زندگي امروز و فردا باشد بايد در جهت تعبيه و تاسيس ساختارهايي كه براساس چنين رسالتي از پيشينه و نتايج اين فرهنگ تغذيه نموده و متناسب با هر روز جامعه به توليد انديشه و فرهنگ سازي مي‌پردازد همت گماشت.

از اين رو دفتر امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه صنعتي اصفهان در راستاي پيگيري رسالت خود با تمام امكانات و نيروهاي مجموعه آماده خدمت رساني به نسلي است كه حفظ، ترويج و گسترش اين فرهنگ اصيل و تاثيرگذار را يكي از وظايف و اصول اصلي خود ميداند.

آدرس:

سازمان مرکزی- طبقه همکف- اتاق های 4،5 و 6