مراسم کاشت درخت با شعار "سرو قامتان جاودانه تاریخ"

با هدف گرامی داشت یاد و خاطره 146 شهید والامقام دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر ترویج فرهنگ درختکاری و اهمیت حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی با شعار " سروقامتان جاودانه ی تاریخ " مراسم کاشت درخت با حضور رئیس و همکاران فضای سبز دانشگاه، دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و همکاران اداره شاهد دانشگاه در خیابان طبیعت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم پس از توسل و اهدای صلوات به ارواح طیبه شهدا، چهار اصله درخت به نام شهید بندگانی از دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک، شهید احسن اصفهانی، شهید توانگر و شهید خاکی از دانشجویان دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی اصفهان به نیابت از شهدای دانشگاه صنعتی اصفهان غرس و آبیاری شد. خداوند متعال توفیق خدمتگزاری به یادگاران این قهرمانان تاریخ را به همه ی ما عنایت فرماید.