گردهمایی نودانشجویان شاهد و ایثارگر کلیه مقاطع تحصیلی

سه شنبه هفتم آذر ماه 1402 گردهمایی نودانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی همراه با تجلیل از رتبه های برتر دانشجویان شاهد و ایثارگر در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه با استقبال و همراهی شایسته دانشجویان برگزار شد.

در این گردهمایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان جناب آقای احمدی نیا، رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر میبدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خمینی شهر جناب آقای دکتر مقتدایی و هیئت همراه حضور داشتند.

احمدی نیا با اشاره با تاکید بر نقش امانت داری جنگ و شهدا گفت جهان در استراتژی دفاع مقدس هشت ساله ی ما متحیر مانده. وی این جمع نخبگانی را به ارتباط موثر در همه زمینه های دانشگاهی و تبیین صحیح توصیه کرد و عنوان داشت در نظام اسلامی هر کس مسئول است. بهترین فرصت عمر هم جوانی است. ببینید چگونه استفاده ی بهینه داشته باشید.

در ادامه جلسه، دکتر میبدی ضمن خیرمقدم ترجیح داد در جریان مسائل و دغدغه های نودانشجویان و رتبه های برتر قرار گیرد. در پایان ضمن تشریح رسالت و خدمات اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه از رتبه های برتر با اهدای لوح و جایزه نقدی تجلیل شد.