x

درخشش دو دانشجوی شاهد و ایثارگر دانشگاه صنعتی اصفهان در مسابقات قرآنی دومین جشنواره سراسری شهید آوینی

دکتر سیدفردین تقی‌زاده، مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان با حضور در محل برگزاری مسابقات قرآنی، سطح کیفی برگزاری و داوری این دور از مسابقات را که به‌همت معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز ترتیب یافته است، بسیارعالی ارزیابی کرد و گفت: استقبال دانشجویان در دومین دور از جشنواره و سطح آثار، نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

به لطف خداوند متعال در مرحله نهایی مسابقات قرآنی و هنری دومین جشنواره سراسری قرآنی فرهنگی و هنری شهید آوینی آقای رسول رضایی دانشجوی مقطع کارشناسی مکانیک در بخش قرآنی رشته حفظ تک جزء و آقای احسان باقری دانشجوی مقطع دکتری الکترونیک در بخش هنری رشته عکاسی شایسته تقدیر شدند. ضمن تبریک این موفقیت به جامعه دانشگاهی و آرزوی سربلندی برای دانشجویان در عرصه های علمی و فرهنگی، امیدواریم این قبیل توفیقات، منشاء خیر و برکت برای جوانان برومند ایران اسلامی باشد.

تحت نظارت وف ایرانی